Skip to main content
Patient Stories

Leven met een S-ICD

De impact van een S-ICD in uw dagelijkse leven is over het algemeen gering en de meeste mensen kunnen hun normale dagelijkse activiteiten hervatten. Hoe lang het duurt voordat het normale leven weer kan worden opgepakt, is echter voor elke persoon verschillend. Meer informatie over wat u kunt verwachten van het leven met een subcutane ICD.

Living with the S-ICD

Leven met de S-ICD

Zodra u volledig bent hersteld van de implantatieprocedure van de defibrillator, zou uw normale dagelijkse leven niet al te veel hoeven te veranderen. Deze tips kunnen u helpen bij het verrichten van normale activiteiten.

Living with the S-ICD

Vragen voor uw arts: Levensstijl

Wat zou u moeten verwachten in uw dagelijkse leven met de S-ICD? Raadpleeg deze vragen wanneer u met uw arts praat.

Jetzt suchen

Een arts vinden

Een S-ICD is een defibrillator die subcutaan wordt geïmplanteerd zonder dat draden contact maken met het hart. Gebruik deze kaart om implantatie- en nazorgcentra voor S-ICD te vinden.

Patientengeschichten lesen

Ervaringen van S-ICD-patiënten

Maak kennis met echte S-ICD-patiënten die hun verhalen en hun persoonlijke reizen delen.

Bronnen

Haal een lijst op met patiëntenverenigingen, S-ICD-ziekenhuizen en artsen die zijn opgeleid in S-ICD in uw omgeving. Ook vindt u hier nuttige koppelingen en downloads.


De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en sluit alle reclamedoeleinden voor medische apparatuur uit. Deze informatie vormt geen medisch of juridisch advies, en Boston Scientific aanvaardt geen garantie voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van deze informatie. Daarom raadt Boston Scientific u aan om bij gezondheidsproblemen of vragen contact op te nemen met uw arts.