Skip to main content
Patient Stories

Leven met de S-ICD

Bronnen voor S-ICD-patiënten en familie

Als u of een van uw dierbaren leeft met een S-ICD of als bij u of een van uw dierbaren een verhoogd risico van plotselinge hartstilstand is geconstateerd, voelt u zich wellicht alleen en overweldigd. Het is belangrijk dat u weet dat u niet alleen bent. Contact leggen met anderen en antwoorden krijgen op uw vragen kan erg motiverend zijn. De bronnen en hulpmiddelen op deze pagina kunnen hiermee helpen.

Downloadbare hulpmiddelen

Filename
CRM-406613-AA JUL2016 EMBLEM S-ICD Patient Booklet Dutch.pdf
Size
1 MB
Format
application/pdf
S-ICD-patiëntbrochure

 Nuttige koppelingen  • Website van STIN
    Stichting ICD dragers Nederland (STIN) behartigt de belangen van ICD dragers, hun partners en directbetrokkenen.
Jetzt suchen

Een arts vinden

Een S-ICD is een defibrillator die subcutaan wordt geïmplanteerd zonder dat draden contact maken met het hart. Gebruik deze kaart om implantatie- en nazorgcentra voor S-ICD te vinden.

Patientengeschichten lesen

Ervaringen van S-ICD-patiënten

Maak kennis met echte S-ICD-patiënten die hun verhalen en hun persoonlijke reizen delen.


De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en sluit alle reclamedoeleinden voor medische apparatuur uit. Deze informatie vormt geen medisch of juridisch advies, en Boston Scientific aanvaardt geen garantie voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van deze informatie. Daarom raadt Boston Scientific u aan om bij gezondheidsproblemen of vragen contact op te nemen met uw arts.